уторак, 11. септембар 2012.

Николић се угледа на Путина, покушаће да научи рибе да пливају!


Председник Руске Федерације Владимир Путин је опет показао да воли изазове, покушао је да ждралове одгајене у заробљеништву научи да лете. Због јаког ветра овај покушај је био прилично неуспешан али Владимир Владимирович је и овај пут показао своју хуманост и авантуристички дух.
Овај гест није прошао незапажено ни у Србији, увек спремној следи узоре из братске Русије. Председник Србије Томислав Николић је по узору на Путина одлучио да проба нешто слично, да научи рибе да пливају. Рибе одгајене у акваријуму биће пуштене у Дунав, а председник Николић ће покушати да им покаже основне технике пливања како би могле да се снађу у води.
-Ово је потпуно нови приступ наших политичара. Николић ће показати своју хуману страну, указати на положај заробљених риба и тако дати свој допринос у борби за права животиња.-сматра Славко Бован, П.Р.  Агенције за ихтиологију и права риба.- Добро је да наши политичари следе овакве примере светских државника јер их овакви гестови приказују као обичне људе, спремне да се позабаве наизглед ситним стварима како би побољшали живот у Србији. Не сумњам да ће Председник Николић бити успешан у свом подухвату. Његова преданост и упорност су свима добро познати и очекујем да ће све рибе под његовим вођством научити да пливају. Ових дана вода је мирна, нема јаких струја и мислим да постоје сви предуслови за успех.-оптимиста је Бован.  

Идеја:Путин:Нису ме пратили слаби ждралови!

Популарни постови