уторак, 24. јул 2012.

Позната певачица, за коју нико није чуо, снимила провокативне фотографије.


Певачица  народне музике Ана Радовић позната као  Ана Холивуд   одлучила је да покаже све своје квалитете па ће се ускоро појавити на дуплерици једног часописа за мушкарце.
Снимање фотографија је завршено ових дана, а фотограф је био један од најпознатијих београдских модних фотографа. Извори блиски певачици за сада не откривају о ком часопису се ради, само се зна да ће фотографије бити изузетно вреле.
Да ли је препознајете?
Ана Холивуд  је до сада издала два албума на којима је слушаоцима понудила прегршт хитова. Годинама је била мета папараца, шушкало се о њеном љубавном животу, сексуалним склоностима... И поред свега  тога, и поред  чињенице да  је изузетно позната, за њу у Србији нико није чуо, што додатно распирује контроверзе које је прате на сваком кораку.
„Поред многих специфичности  на српској естради је присутан и феномен познате певачице за коју нико није чуо. Иако издају албуме појављују се у медијима грађани уопште не знају ко су оне, не знају ниједну њихову песму, просто не знају да су оне јако познате и популарне. Сликање на дуплерицама их  доводи  у фокус  јавности и омогућава да потврде своје певачке квалитете .“  објашњава Борисав Аћимовић, познати естрадни гуру.
На српској естради влада жестока конкуренција, естрадни уметници се на различите начине труде да опстану у врху. Потребно  је увек бити свеж и оригиналан, изаћи пред  публику са новим идејама. Шушка се и да ће једна позната певачица ових дана снимити спот  који уопште неће бити провокативан, у коме ће акценат бити на квалитету песме и њеним вокалним способностима, што представља потпуно нови приступ,  до сада невиђен на овим просторима. Многи познаваоци прилика на естради сматрају да  такав приступ ипак прелази границе доброг укуса и да ће изазвати одијум јавности што може  бити погубно за даљу каријеру дотичне певачице.     





Популарни постови