четвртак, 19. јул 2012.

Политику купио исти човек који је недавно купио и политичара


Продаја најстаријег дневног листа у Србије изазвала је бурне реакције новинара и политичких партија. Чињеница да је Политика продата преко ноћи буди сумње да  процес продаје није извршен  транспарентно, а сумње подгрева и то што је купац фирма из Русије која је практично непозната свима у Србији.
Срби не би били оно што јесу када у свему не би видели заверу, мутљавине, превару  али како сазнајемо у овом случају је ипак све чисто. Иако име купца не можемо објавити имамо поуздане информације да је Политику купио бизнисмен који је недавно купио и једног политичара како би их упарио и њиховим укрштањем добио најбоље могуће резултате.
Дотични бизнисмен се одавно бави узгојем политичара, они су његова велика љубав и страст, па је сасвим логично да је повукао овакав потез. Укрштањем реномираног политичара и Политике добиће се  изузетно  квалитетан расплодни  маетријал, што њему као  пасионираном  узгајивачу и јесте главни циљ.
Политика ће, како кажу, добити најбоље услове, биће добро храњена и негована. И раније су је често упаривали са различитим политичарима резултат њиховог спаривања није увек давао жељени  резултат, али овај пут ће о њој бринути човек са доста искуства и нема сумње да ће резултати које добије бити више него задовољавајући.   
„Узгајањем политичара се баве многи бизнисмени и  ствар је  престижа ко ће имати бољег и реномиранијег политичара у свом власништву. То је хоби који временом прерасте у праву пасију. Бизнисмени се просто утркују у куповини, не жале новац, укрштају их са другим политичарима па је савршено логично да се дотични бизнисмен одлучио на овакав корак. Резултати ће се видети ускоро, али мислим да је овај пут пронађена права формула за успех.“, објашњава Борисав Аћимовић, познати бизнисмен и сам власник неколико политичара.

Популарни постови