четвртак, 9. август 2012.

Грађани предлажу да директор Агробанке добије бонус од 40 година


Душан Антонић доскорашњи директор Агробанке ухапшен је у Сремској Рачи приликом повратка у Србију. После њега ухапшено је и неколико његовиг сарадника који су према наводима полиције учествовали у незаконитим радњама везаним за пословање ове банке.
Ова афера потресла је и финасијски систем у Србији и питање је где ће се истрага завршити и ко ће још бити ухапшен.Пре неколико дана јавност је сазнала да је Душан Антонић у два наврата добио бонусе од 300 000 евра  као награду за четрдесетогодишње, а затим десетогодишње пословање у банци.
Иако ће минус који је Агробанка направила бити наплаћен из џепа грађана, Душан Антонић и његови сарадници су управо међу грађанима добили највећу подршку после хапшења. Покренута је иницијатива да се Антонићу додели бонус од четрдесет године за његов успешан рад. Иницијатори акције се надају да ће држава изнаћи законске могућности како би Антонић и сарадници добили овај заслужени бонус!
„Душан Антонић је годинама вредно радио за себе и своју породицу, добио је већ бонусе од банке укупне вредности 600 000 евра. Исправно је наставити са награђивањем  успешних људи који на овакав начин негују породичне вредности.Грађани би сада били задовољни када би добио и један бонус од бар десет године, а лично мислим, да би један бонус од 40 година био најмање што заслужује и што му грађани Србије дугују.“ објашњава мотиве ове акције један од иницијатора Борисав Аћимовић.
Грађани који учествују у овој акцији сматрају да би овакво награђивање успешних бизнисмена и директора многе људе ставило тамо где им је и место што би довело до боље пословне климе  и оздрављења наше посрнуле економије.   

Популарни постови