петак, 3. август 2012.

Кладионице: „Пинк Пантер узима стоту медаљу за Србију“

Детаљ са припрема "Пинк Пантера"

Надметања на олимпијским борилиштима увелико  трају. Постављени су нови светски и олимпијски рекорди,десила се изненађења и  засијале нове спортске звезде. Прву медаљу за Србију је освојио Андрија Златић што је укупно 99. медаља за наш Олимпијски савез. Навијачи у Србији очекују још неко олимпијско одличје и питају се ко ће донети јубиларну, стоту медаљу за Србију. Да ли ће то бити Чавић, Ђоковић или неко трећи?
Кладионице у Србије су објавиле и квоте по којима је највећи фаворит за узимање стоте медаље на Олимпијадама позната криминална група „Пинк Пантер“ Како објашњавају у једној београдској кладионици приликом одређивања квота водило се рачуна о тренутној форми спортиста, годишњим резултатима уз незаобилазне инсајдерске информације које кладионице често користе.
„Мислим да су кладионице овај пут дале изузетно добру процену. Пинк Пантер је по свим параметрима највећи фаворит за узимање стоте медаље за Србију. Годинама функционишу заједно, изузетно су уиграни и имају константно добре резултате. Знамо и да су се добро припремали за Олимпијаду, да су ове године све посветили том такмичењу и мислим да би већ ноћас могли да нас обрадују стотом медаљом.“, каже Борисав Аћимовић, радник у једној београдској кладионици.
На свом Твитер налогу чланови „Пинк Пантера“ су такоће навели да са пуно оптимизма очекују вечерашњи наступ:
„ Ово је јединствена прилика и биће нам велика част уколико успемо да узмемо медаљу и обрадујемо наше сународнике. Добро смо се припремили, сви смо здрави и једва чекамо да ноћ падне па да кренемо у узимање медаље.Наступи у најдражем дресу су увек нешто посебно. Идемооо, Србија!!!“


Популарни постови