понедељак, 13. август 2012.

Партизан узвраћа услугу, бившим функционерима Агробанке дарује дресове

Дресови креирани за челнике Агробанке

Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да су тачне информације да је Агробанка кредитирала тај клуб и да се ти кредити  редовно отплаћују. Агробанка је три године била  спонзор клуба из „Хумске“, и како кажу у клубу сарадња се одвијала на обострано задовољство.
У знак захвалности због помоћи које је Агробанка пружила Партизану, у овом  клуб  су се одлучили да бившим функционерима Агробанке и њиховим сарадницима поклоне комплет дресова како би исказали своју захвалност и наду да ће се сарадња наставити и убудуће. Први комплет дресова добиће Душан Антонић доскорашњи директор Агробанке који је најзаслужнији за ову сарадњу.
„Годинама смо имали одличну сарадњу са Агробанком и господином Антонићем и овај наш гест је најмање што можемо да учинимо да би му се одужили. У комплету ће бити различитих варијанти дресова, наравно са карактеристичним црно-белим пругама. За ову прилику урадили смо и потпуно нови дизајн дресова за Антонића и његове сараднике. Надамо се да ће овај симболични гест обрадовати бивше челнике Агробанке које ћемо, надам се за десетак година, и угостити на нашем стадиону“, каже Драган Ђурић председник Партизана.
У Партизану се надају да ће врло брзо доћи у прилику да уруче ове поклоне, ако не лично онда бар преко чланове родбине челника Агробанке који за сада једини имају право да их посете.

Бојан Савић

Популарни постови