уторак, 21. август 2012.

Кафићи на египатским аеродромима презадовољни радом српских туристичких агенција


Удружење египатских аеродромских угоститеља, чији су чланови  власници кафића и продавница које послују на свим аеродромима у овој афричкој земљи,издало је саопштење у коме је похвалило сарадњу са српским туристичким агенцијама и изразило неслагање са хотелијерима из те земље који су ових дана изнели много критика на рачун српских туристичких радника.
 По мишљењеу ових угоститеља наше агенцију су изузетно професионалне и захвалне за сарадњу
 "Не знам одакле оволико незадовољство српским туристичким агенцијама. Наша искуства на ареодрому су апсолутно позитивна и желимо да се наш глас чује како би заштитили српске агенције од неоправданих критика. Већ годинама остварујемо добру сарадњу са њима, њихови путници су  добре муштерије, увек остану по неколико дана у нашим кафићима.  Без обзира на кризу, или лошу сезону увек можемо рачунати на српске туристе који ће неколико дана малтене спавати  код нас. Последњи случај са београдском агенцијом Тринити травел само је потврда наше добре сарадње.  Због свега овога желимо да изразимо неслагање са мишљењем египатских хотелијера и да изразимо наду да ће се наша сарадња са српским туристичким агенцијама и даље одвијати као до сада!“ износи став удружења председник Мохамед Тантавија.
Овај гест требало би да неутралише критике које се чују на рад наших туристичких агенција и потврди углед који су годинама градили у свету. Додатну тежину овој акцији даје податак да угоститељи на каирском аеродрому намеравају да уведу попуст на своје услуге туристима који долазе из Србије јер их већ увелико сматрају својим сталним гостима и најбољим муштеријама.

Популарни постови